Thursday, November 11, 2010

My blog...

Assalamualaikum w.b.t...

Lama betul x tengok blog, jarang2 skali baru buka sampai x ingat passwordnya..teruk la jugak..ish3..ikan kat sebelah pun dah kelaparan..hukhuk... Nak kata apa eh. What i'm thinking now??? Banyak yang berpusing di kepala ni. Balik umah(problem??no,no), apa yang aku study stabil dh ke? exam dah hampir ni...dush2...chayok3!!! hmmm... Macam mana nak tolong abang kembangkan bisnes dye ni eh...hmmm...~thinking -btw, fikir2kan..jangan sampai naik pening..hehe.. Ku doakan dia berjaya, moga langkah pertama membuahkan hasil...(asam garam kehidupan, full la page ni lau cite sume..hee. Be happy with all of this..yeahhh)



Saat yang ku nantikan hampir tiba. Apa lagi, balik kampung tercinta la.. Hepynye bila ingat nak balik. Rindu mak, ayah, adik2, kak long dan lain2nya. Kak long,dah sembuh ke dye? Harap sangat dye cepat sembuh dan kembali cam dulu, kami hepy je wlu b'jauhan.. but, still ada something yang merisaukan bila ingat tentang dia. Hope ok semua.. Ada sesetengah perkara kita perlu tegas untuk kebaikan semua. Maafkanku.. Semoga Allah pemudahkan. Amin..

Selamat tinggal pokok kesayanganku, harap bertahan eh..nak bagi sape jaga la ni..huhu. Selamat tinggal kawan-kawan terutamanya sahabat yang banyak membantuku di perantauan, Am, Naim, Sya, dan 5... terima kasih atas segalanya. Moga persahabatan kita diredhai, ukhwah fillah abadan abada. Maaf jika nik ada buat silap sedar atau x sedar. Diri ini hanya insan biasa yang x lepas dari melakukan kesilapan. Moga kita saling melengkapi dalam menjalani liku-liku kehidupan. Kalau panjang umur, jumpa lagi after raya...SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA -maaf zahir batin...

Lastly, all the best to me, am, naim and the others friends in this final exam. Balik raya, nota-nota jangan tertinggal plak eh, pastikan anda beRAYA dengan buku..hehe. 5 and Sya, selamat bekerja..hehe..jangan tension2 eh..relax2 sudah..

The others friends > shbt2 SMA.Maarif + shbt2 PLKN + shbt2 JSP + shbt2 UM + shbt2 FB + umat islam seluruhnya... :)***SELAMAT STUDY, SELAMAT MENDUDUKI PERPERIKSAAN AKHIR, AND SELAMAT HARI RAYA BUAT SEMUA-maaf zahir & batin >jemput datang raya umah..:) assalamualaikum w.b.t

1 comment:

Merp@ti Put!h said...

moga selamat semuanya...