Sunday, December 9, 2012

UM : Aku Masih Di Sini

Pejam celik dah tahun 4, after hari ni, berbaki 2 minggu lagi kuliah untuk sem 1 2012/2013.. tahun depan sem 2, akan habiskan baki jam kredit untuk praktikal.. PNB, SEREMBAN or BANK MANDIRI, INDONESIA..??? nantikan...

Sekarang meniti saat-saat terakhir di Kolej Kediaman Raja Dr Nazrin Shah, penuh memori suka-duka 4 tahun stay di kolej12.. ^_^.. baki yang tinggal, menyiapkan assingment..masih banyak tugasan perlu disiapkan sebelum mula cuti ulangkaji.

2 minggu lagi..,: menghabiskan presentation, mengurus hal berkaitan latihan industri, mendengar kuliah terakhir bagi Program Sarjana Muda Pengurusan Muamalat dari pensyarah-pensyarah tersayang, ..,  and tak lupa, masa-masa bersama kawan-kawan jabatan, belajar, berbincang, bertekak, bergurau...sweet memory with u all....very nice!! (Mama' Sana'a).  Memory 4-ever!!!

xdok gambo terbaru cni...2012..kene g amik ni b4 thn depan..hohoho

Final exam : 8/12/2012 ---> 17/12/2012  (all the best semua.. moga success sokmo..insyaAllah ",)





Friday, May 25, 2012

SeLamAt..

Assalamualaikum w.b.t...

Salam jumaat.. hari ni hari terakhir kuliah untuk semester 2011/2012.. bagi sahabat yang course 3 tahun, tahniah hampir berjaya habiskan pengajian.. xlame dah nak grad \(^ ^,)/.. moga dipermudahkan segala urusan kalian.. yang nak sambung master..all the best!! 

Tapi x habis g..exam dulu ye..dalam sibuk persiapkan diri untuk final, jangan sampai terabai jaga kesihatan, urus masa dengan baik, ingat Allah selalu k... ;) ~ingatan bersama

Sama-sama amalkan doa-doa ni... InsyaAllah


Selamat menjalani minggu study and selamat menduduki peperiksaan buat semua sahabat.. semoga kita dipermudahkan semua urusan, mendapat kejayaan, keberkatan dunia akhirat.. ;)

Sebelum tu, pagi ni kami di Jabatan Syariah Pengurusan ada program Mesyuarat Agung Tahunan JSP @ AGM sesi 2012/2013.. moga lancar semua... n nak wish awal2, tahniah pada adik-adik yang bakal dilantik..selamat meneruskan legasi pimpinan Lajnah Pengurusan Muamalat..moga dapat memikul tanggungjawab dan amanah dengan baik. Mohon maaf segala kekurangan dan kekhilafan sepanjang pimpinan kami sebelum ni. Moga JSP terus maju.. ;)

Mohon maaf terlanjur bicara, tersilap kata.. Wassalam..





Tuesday, February 7, 2012

wahai si dia......^^

Saat si ayah menyerahkan amanahnya pada si dia.....

wahai si dia......^^



video